ILUSTRAȚII PENTRU CĂRȚI — este un curs online care te va ajutata obții o introducere completă și detaliată în ilustrarea cărții | SKVOT

Curs live online

ILUSTRAȚII PENTRU CĂRȚI

Bilyana Velikova

ART DIRECTOR @ BOOKSTER
05 SEPTEMBRIE 2023
12 OCTOMBRIE 2023

DESPRE CURS

Cel mai nou curs Skvot își propune să te ajute cu o introducere completă și detaliată în ilustrația pentru cărți.

 

Învață să creezi ilustrații pentru orice tip de text. De la cercetarea vizuală până la primele moodboard-uri. De la design-ul personajelor până la exportul produsului final în Photoshop sau Illustrator.

 
Înscrie-te
05 SEPTEMBRIE 2023
12 OCTOMBRIE 2023

LECTORII TĂI

BILYANA VELIKOVA

Art Director @ Bookster
A colaborat cu numeroase edituri mari din România și cu agenții de publicitate
Din 2018 este responsabilă de toată comunicarea vizuală a brandului Bookster
A colaborat cu succes alături de TED’S Coffee, Kinder și TedXBucharest
Proiectul „București: Little Map of the Big City” pe care l-a lansat în 2023 va face parte din expoziția Romanian Design Week
A studiat la Universitatea Națională de Arte din București. Licență & Master în Comunicare Vizuală

Cursul acesta este pentru tine dacă ești:

Junior Graphic Designer Învață cum să dobândești abilități de bază în compoziție, desen și povestire vizuală, inclusiv pentru comic book illustration.
Junior Illustrator Fă următorul pas în materie de ilustrație bazată pe text și învață să încorporezi cercetare vizuală curprinzătoare în procesul creativ.
Junior Animator (2D/3D) Stăpânește cele mai importante principii de design, dezvoltare și anatomie a personajelor și implementează narațiuni și povești coezive în procesul de animație.
Designer UX/Web Învață principiile de bază ale povestirii vizuale și creează designuri & ilustrații care susțin o narațiune.

Programul

Rezultatele acestui curs?

Eficientizare Vei învață să lucrezi mai bine și eficient folosind conceptele de bază în domeniul imaginii. Pentru a livra inclusiv literature illustration de cea mai bună calitate.
Portofoliu Vei afla cum se creează un portofoliu cuprinzător și cum să îl pui în valoare cu ajutorul proiectului de la finalul cursului.
Software skills Vei dezvolta skill-urile și competențele necesare prin aprofundarea unor soft-uri precum Adobe Photoshop și Adobe Illustrator.

Feedback-ul studenților despre curs

Daniela I.

"Cursul a fost foarte bine structurat si informatia foarte cuprinzatoare. Am invatat tot ce mi-ar fi placut sa invat de la un curs de ilustratie de carte pentru nivelul meu (incepator si cu Photoshop, Procreate si in ale ilustratiei). Mi-a placut tare mult ca a fost respectata programa cursului si ca toate cele povestite de Bilyana au fost foarte bine adaptate cursului. Nu am nimic de adaugat nici pentru imbunatatirea cursului, nici de “eliminat” din curs. Si Bilyana si toata informatia din cadrul cursului s-au potrivit perfect cu nevoile mele. Ce nu as elimina insa sunt temele. Mi se par tare importante pentru a putea aplica tot ce se invata si pentru a pune eventuale intrebari ce pot aparea de-a lungul procesulu."

Esmeralda Riglea Illustrator Freelancer

"Un curs absolut minunat, structurat foarte bine cu fiecare lecție, explicații clare și feedback de foarte mare ajutor. Comunicare foarte buna si o comunitate super!"

ILUSTRAȚII PENTRU CĂRȚI
05 SEPTEMBRIE 2023
12 OCTOMBRIE 2024
Înregistrează-te aici
Înregistrează-te aici
Pentru cunoștințe noi - în SKVOT. Pentru mai multe informații despre curs și taxa de participare, te rugăm să te înregistrezi.