DESIGNER UX/UI — Curs online | SKVOT

Curs live online

DESIGNER UX/UI

Cristian Doiu

SENIOR UI/UX DESIGNER @ ORACLE
ÎN CURÂND!

DESPRE CURS

Înscrie-te la cursul care își propune să îți arate tot ce trebuie să cunoască un UX/UI Designer. Învață cu ajutorul a 7 module complete care sunt skill-urile necesare pentru o astfel de poziție: Proiect, Figma (două module), UX Design, UI Design, Code și Client.

 

Acest curs te va învăța să realizezi un proiect de cel puțin 2-5 pagini web, vei învăța cum să identifici problemele acestuia, dar și cum să îți construiești portofoliul pe lângă multe alte beneficii. Cursul se va desfășura integral în Figma.

 

LECTORUL ACESTUI CURS

CRISTIAN DOIU

SENIOR UI/UX DESIGNER @ ORACLE
Senior UX/UI Designer și Senior Solution Engineer cu peste 10 ani de experiență în programare și design, inclusiv la companii precum IBM & Oracle
Este Full Stack Web Designer și urmărește întregul proces creativ de la etapa de Design Thinking, BA și cercetare până la materialele de UX, UI și CX
În prezent deține propria agenție de programare și design - UXR, fiind în același timp și Senior Solution Engineer la Oracle USA
Are peste 20 de certificări în Design Thinking, Programare, AI & ML
În 2017 a fost invitat la TechTalks pentru a susține o prezentare despre UX și UI

Rezultatele?

Vei lucra cu aplicații pentru schițe, wireframes, prototipuri și mockups
Vei învăța cu ajutorul temelor practice care te vor ajuta să finalizezi propriul site web
Te vei familiariza cu termeni și limbajul de cod precum HTML/CSS, jQuery, C, C#, .NET și Java

Pentru cine este acest curs:

Graphic Designer Vei dobândi o înțelegere profundă a principiilor de design și vei învăța să creezi interfețe user friendly, împreună cu o experiență unică pentru utilizatori.
UX Designer Îmbunătățește-ți abilitățile în UX/UI design printr-o explorare detaliată a principiilor de design, a soft-urilor standard din industrie și instrumentelor esențiale.
Web Designer Dezvoltă-ți cunoștințele cu noul curs UX/UI. Învață tot ce trebuie să cunoști pentru a realiza site-uri captivante.

Program

PORTOFOLIUL LECTORULUI

01. Portfolio
02. Portfolio
03. Portfolio
04. Portfolio
DESIGNER UX/UI
Înregistrează-te aici
Înregistrează-te aici
Pentru cunoștințe noi - în SKVOT. Pentru mai multe informații despre curs și taxa de participare, te rugăm să te înregistrezi.