SCREENWRITING — curs online | SKVOT

Curs live online

Învață cum să scrii ideea și scriptul următorului proiect de succes

SCREENWRITING

Vera Ion

SCENARISTĂ
14 MAI 2024
27IUNIE 2024

DESPRE CURS

După un prim curs de succes susținut în fața a peste 30 de cursanți în 2023, scenarista Vera Ion își propune să ofere și altor elevi Skvot șansa de a dezvolta scenarii care pot prinde viață.

 

Cu aproape 20 de ani experiență, și zeci de proiecte de succes pe TV, în sălile de cinema sau teatru, lectorul Skvot își propune să îți arate care sunt skill-urile necesare pentru a transforma o idee într-un script de film, serial, videoclip, reclamă TV, ori alt format video.

 

Cursanții devotați vor beneficia de un 1-to-1 cu lectorul la finalul cursului.

 
Înscrie-te
14 MAI 2024
27IUNIE 2024

LECTOR:

VERA ION

SCENARISTĂ
A scris un scenariu de serial în 8 episoade - "Ruxx" for HBO
A scris doua scenarii de lung metraj "Sunt o baba comunista" și "Weekend cu Mama"
A montat diferite piese in diverse teatre, din România dar și din USA, UK sau Serbia
Mai multe aici - https://veraion.ro/

Beneficii

Recomandări Vera Ion ți-a pregătit o listă specială de materiale video și teoretice care te vor ajuta să te inspiri și să te dezvolți creativ.
Network Ocazia unică de a cunoaște persoane creative ca tine alături de care să înveți și să creezi. Unele dintre cele mai apreciate creații au la bază echipe întregi de writeri.
1-to-1 Cei mai buni cinci cursanți vor avea parte și de o ședință individuală alături de Vera Ion, pentru aprofundarea informațiilor și a scenariilor lucrate.

Program

Un curs ideal pentru tine dacă ești:

Creativ & writer de film/teatru/publicitate Fie că lucrezi deja în industrie, ori începi o carieră nouă, descoperă o nouă perspectivă și cum să construieși un script creativ și coerent.
Blogger/vlogger/
content creator
Orice formă de conținut are nevoie de o structură. Cursul acesta îți oferă șansa de a învăța care sunt elementele ce transformă o idee într-un script video memorabil.
Pasionat de film, teatru și storytelling Cele 14 lecții te vor ajuta să intri în culisele acestui domeniu amplu și să înțelegi pe deplin arta screenwriting-ului.

Obiectivele cursului

Poveste Învață cum să creezi un script din care să nu lipsească elementele esențiale: intriga, firul narativ și mesajul.
Personaje Documentează-te inclusiv despre procesul de casting, cum găsești personajele perfecte și persoanele care pot interpreta aceste roluri.
Dinamica La finalul cursului vei înțelege principiile după care video-urile tale îi pot surprinde și prinde pe spectatori, indiferent că vorbim de filme, reclame, ori conținut de social-media.
PODCAST

FEEDBACK-UL STUDENȚILOR DESPRE CURS

Daniela Sîrbu

Îmi place că am descoperit anumite blocaje pe care le aveam în scris de care nu știam că există. Lectorul se implică și reușește mereu să ne răspundă la toate întrebările.

Carina Toma

Vera mi se pare un profesor foarte bun, ba chiar excepțional, mai ales pentru cei care sunt la început de drum (cum sunt eu) sau pentru cei care se simt blocați (cum sunt tot eu). Tool-urile pe care ni le-a predat, bineînțeles acompaniate de exemple/case-studies, m-au ajutat foarte tare să înțeleg partea tehnică care-mi lipsea și pe care nu o găseam neapărat în cărți.

Tudor Rachieru

Activitățile practice din timpul cursului, temele și structura acestora m-au făcut să scriu mai mult și mai bine. Pur și simplu s-a format un cadru unde îmi vine să scriu mai mult ca înainte și cu plăcere.

SCREENWRITING
14 MAI 2024
27IUNIE 2024
Înregistrează-te aici
Înregistrează-te aici
Pentru cunoștințe noi - în SKVOT. Pentru mai multe informații despre curs și taxa de participare, te rugăm să te înregistrezi.