Curs live online

Învață cum să scrii ideea și scriptul următorului proiect de succes

SCREENWRITING

Vera Ion

SCENARISTĂ
23 NOIEMBRIE 2023
18 IANUARIE 2024

DESPRE CURS

Cu ajutorul unui profesionist cu aproape 20 de ani de experiență, și zeci de proiecte de succes pe TV, în sălile de cinema și în teatru, vei învăța skill-urile necesare pentru a dezvolta scenarii care se pot transforma într-un conținut pe care toată lumea vrea să îl vadă.

 

Ți-am pregătit un curs live online de 12 lecții care te va ajuta să înțelegi cum poți transforma o idee bună într-un script de film, serial, videoclip, reclamă TV și multe alte formate video.

 

Experimentează noul stil de învățare cu feedback personalizat, exersează cu ajutorul celor 11 teme și obține creditele necesare absolvirii.

 
Înscrie-te
23 NOIEMBRIE 2023
18 IANUARIE 2024

LECTOR:

VERA ION

SCENARISTĂ
A scris un scenariu de serial în 8 episoade - "Ruxx" for HBO
A scris doua scenarii de lung metraj "Sunt o baba comunista" și "Weekend cu Mama"
A montat diferite piese in diverse teatre, din România dar și din USA, UK sau Serbia
Mai multe aici - https://veraion.ro/

Pe parcursul cursului vei învăța:

Cum să creezi pentru publicul țintă Află cum să construiești un text care să vorbească publicului țintă, cum să adaptezi stilul și limbajul textului pentru un plus de naturalețe.
Cum să structurezi povestea Descoperă tot ce trebuie să știe un profesionist despre Storyboard, cum se folosește și aplică cunoștințele pentru feedback personalizat.
Despre cine să scrii Învață cum să construiești personaje veridice plecând de la studii de caz și exerciții care te vor ajuta să înțelegi cum să creezi lumi originale.

Program

Acest curs este ideal pentru tine dacă ești:

Persoană care lucrează sau vrea să lucreze în publicitate Află cum spui o poveste completă și captivantă în doar câteva zeci de secunde
Blogger/ Vlogger/ Content Creator Învață care sunt elementele ce transformă o idee de content într-un script de video despre care toată lumea vorbește
Creativi & writeri din zona de film/reclame Fie că lucrezi deja sau vrei să îți începi cariera în industria filmului sau reclamelor, află de la un profesionist cum construiești un script creativ și coerent

Obiectivele cursului

Poveste Învață cum să creezi un script din care să nu lipsească elemente esențială precum intriga, firul narativ coerent și mesajul.
Personaje Află cum găsești personajele perfecte, astfel încât să îți pună ideea și viziunea în valoare, și cum faci casting.
Dinamică Înțelege principiile după care video-urile tale să ”îi prindă pe spectatori”, fie că sunt filme, reclame sau forme de conținut de Social Media.
SCREENWRITING
23 NOIEMBRIE 2023
18 IANUARIE 2024
Înregistrează-te aici
Înregistrează-te aici
Cămp obligatoriu
Pentru cunoștințe noi - în SKVOT. Pentru mai multe informații despre curs și taxa de participare, te rugăm să te înregistrezi.