CURS LIVE ONLINE

BLENDER

MIHAI “QUILL” PANĂ

05 DECEMBRIE 2023
30 IANUARIE 2024

DESPRE CURS

Prin sfaturi și exerciții practice predate de un lector cu ani de experiență de lucru în Blender, membru al colectivului de creatori al rapperului Bones, poți învăța și tu să creezi animații creative demne de adăugat la portofoliu.

 

Cursul este structurat pentru a oferi participanților un set complet de unelte și tehnici de lucru aplicabile în toate ariile de lucru Blender: Game Design, Arhitectură și Design de mobilă, animație, prototyping, graphic design și video editing.

 

Vei lucra cu forme, primitive și elemente 3D, utilizând tehnici de modelare și sculptare de bază pentru a crea modele 3D. De asemenea, vei învăța despre texturi, shaders, iluminare și cum să identifici erorile din modele.

 

Experimentează cu ajutorul celor 7 teme practice și lucrează timp de 12 lecții la crearea unui proiect final - o scenă animată de 30 de secunde în Blender.

 
Înscrie-te
05 DECEMBRIE 2023
30 IANUARIE 2024

Cui i se potrivește acest curs:

Artiști 2D care sunt pasionați de designul 3D și vor să își dea upgrade la skill-uri
Arhitecți și proiectanți care vor să integreze arta 3D în diverse proiecte
Designeri (graphic, game, product) care vor să folosească un software 3D gratuit pentru a crea animații dinamice

Programul

Obiectivele cursului:

Interfața Blender Învață comenzile de bază, cum să navighezi în program, workflow și principii Blender, utile în abordarea proiectelor.
Creativitate & tehnică Îți vei putea transforma ideile în concepte creative, pe care le vei putea aduce la viață sub forma scenelor, obiectelor și personajelor realiste.
Conținut interactiv Te vei putea juca cu tehnici avansate de editare precum rigging și iluminare pentru a crea mișcări fluide ce prind dinamism pe ecran.
BLENDER
05 DECEMBRIE 2023
30 IANUARIE 2024
Înregistrează-te aici
Înregistrează-te aici
Cămp obligatoriu
Pentru cunoștințe noi - în SKVOT. Pentru mai multe informații despre curs și taxa de participare, te rugăm să te înregistrezi.