GAMING: LEVEL DESIGNER — curs online | SKVOT

Curs live online

GAMING: LEVEL DESIGNER

Ștefan Zamfir

Lead Studio Designer @Gameloft
ÎN CURÂND!

DESPRE CURS

Cum ar fi să joci un nivel de video game creat și executat de tine?

 

Descoperă bazele teoretice și practice de game level design care te pot ajuta să-ți aduci viziunea la viață și să navighezi prin ultimele tendințe tehnologice.

 

Alături de un lector cu peste 35 de ani de experiență în industria jocurilor vei lucra practic și vei dezvolta competențe în Unreal Engine 5 pentru a le asigura jucătorilor o experiență de video gaming imersivă.

 

LECTOR:

ȘTEFAN ZAMFIR

LEAD STUDIO DESIGNER @GAMELOFT
O carieră de 35 de ani în industria jocurilor
A lucrat ca și game designer, lever designer, producer, lead designer, lead studio designer și product operations manager
Proiectele sale principale au pionierat genul First Person Shooter cu N.O.V.A. / N.O.V.A. 2 și fizica realistă în genul Racing cu Asphalt 8 și a ajutat la creșterea și îmbunătățirea mai multor studiouri Gameloft
A creat și susținut un curs de game design care a ajutat designerii și producerii studiourilor Gameloft din Vietnam, Indonezia si Ucraina
Același curs a fost susținut și rafinat în ultimii 3 ani pentru studenții masterului de UNTC, fiind considerat ca unul dintre cele mai bune din țară în acest moment

PORTOFOLIUL LECTORULUI

01. PORTFOLIO
02. PORTFOLIO
03. PORTFOLIO

Ce vei învăța:

Cum să structurezi povestea prin tehnici de video game design De la micile detalii ale mediului la alegerea atentă a elementelor vizuale, vei învăța cum să construiești povești captivante și imersive în fiecare nivel al jocului.
Cum să proiectezi un nivel, de la concept la implementare Vei înțelege cum să-ți optimizezi fluxul de lucru, să gestionezi eficient resursele și să construiești nivele cu un impact vizual și conceptual.
Cum să construiești un player journey Vei putea construi traseului jucătorului, de la primul contact cu nivelul până la momentul final. Vei învăța cum să direcționezi atenția, să creezi momente cheie și să oferi o experiență de joc fluidă.

Program

Cursul este perfect pentru tine dacă ești:

Game Developer/Artist Prin explorarea detaliată a conceptelor de game level design, vei înțelege cum să optimizezi procesele de dezvoltare și creativitate și să construiești nivele care să îmbunătățească experiența jucătorului.
Game Tester Îmbină cunoștințele de testare cu noi skill-uri de proiectare a nivelurilor pentru a crea un gameplay cât mai fluid și optim pentru jucători.
Game Designer Vei dobândi experiență practică în cadrul Unreal Engine 5 și vei reuși să îți aduci viziunea creativă la viață cu ajutorul instrumentelor tehnice de level design.

Obiectivele cursului

Visual StorytellingVei aplica principii de environmental storytelling, foreshadowing și pacing pentru a conduce narațiunea jocului.
Game FlowVei documenta modul în care jucătorii vor progresa prin nivel și stabili punctele importante care oferă o experiență imersivă.
OptimizareVei lucra în editor și vei învăța cum să folosești comenzi de bază pentru proiectarea nivelurilor.
GAMING: LEVEL DESIGNER
Înregistrează-te aici
Înregistrează-te aici
Pentru cunoștințe noi - în SKVOT. Pentru mai multe informații despre curs și taxa de participare, te rugăm să te înregistrezi.