MUSIC PRODUCTION — curs online | SKVOT

Curs live online

MUSIC PRODUCTION

Vlad Flueraru

Artist, Producător & Songwriter
10 SEPTEMBRIE
29 OCTOMBRIE

DESPRE CURS

Vlad Flueraru și-a propus să îți ofere 15 lecții care adună la un loc toată experiența sa în industria muzicală - de la bazele muzicii, mixing & mastering și scris versuri, până la cum arată industria pe dinăuntru, cum arată niște piese gata de lansare și cum le pui pe cele mai mari platforme de music-streaming.

 

Vei avea șansa să lucrezi la piese originale și masterizate corect cu ajutorul feedback-ului său și al suportului unei comunități de alți cursanți pasionați de muzică, dar și de la un invitat special!

 

Pregătește-te să-ți scoți primul LP - sau să-ți crești portofoliul cu noi compoziții muzicale. Fă-ți intrarea în industria muzicală din România.

 
Înscrie-te
10 SEPTEMBRIE
29 OCTOMBRIE

LECTOR:

VLAD FLUERARU

ARTIST, PRODUCĂTOR & SONGWRITER
Artist/Songwriter/Producer @ facemrecords
Și-a lansat primul album “Lua-mi-ai ura” în 2017, apoi a continuat cu “VF Aisbergului” și, în sfârșit, EP-ul “Reset”
A experimentat cu stiluri precum electronică, dubstep, techno, drum & bass, dance, pop, r&b, soul, rock, drill, grime, afro și nu în ultimul rând, hip-hop, preferatul său
A colaborat cu artiști precum Connect-R, Guess Who și EMAA, dar a investit pasiune și în emisiuni ca Urbanist Sessions, avand funcția de inginer de sunet, sau CMTDP (pentru care a produs peste 100 de beat-uri)

PORTOFOLIUL LECTORULUI

Songwriting pentru o piesă oficială Electric Castle
Recording & Mixing cu peste 60 de artiști,
inclusiv Irina Rimeș, MGL și El Nino
Songwriting, singing & assistant mixing engineer
Production, songwriting, singing &
main mixing / mastering engineer
Production, songwriting, singing &
main mixing / mastering engineer

Cursul ideal pentru tine dacă ești:

Pasionat de muzică Transformă-ți pasiunea într-o carieră și învață cum să înregistrezi și editezi sunete la nivel profesional.
Începător în industria muzicală Consolidează-ți cunoștințele de teorie muzicală și lucrează cu tehnici avansate de producție pentru a crea 5 piese originale care te vor ajuta să-ți avansezi cariera.
Muzician/Designer de sunet Cursul își propune să îți ofere instrumentele potrivite pentru a-ți forma o identitate muzicală, un plan de publicitate în social media și o semnătură sonoră distinctă.

Program

Rezultatele cursului

Noi proiecte Vlad Flueraru te va ajuta nu doar să lucrezi și pregătești de lansare 5 piese originale, dar și să pleci de la curs cu un portofoliu nou la care vei adăuga două mixaje de sample-uri, 16 loop-uri de tobe, progresii de pian și alte proiecte muzicale care te vor ajuta în carieră.
Suport & Feedback Lectorul va fi alături de tine la fiecare pas pentru a-ți oferi recomandări și feedback și a-ți răspunde la orice întrebări pot apărea de-a lungul activităților practice și lecțiilor. Pe lângă feedback constant, vei avea acces și la o comunitate de artiști up-and-coming cu care vei putea comunica pe un server Discord și un grup de WhatsApp.
Plan de promovare Odată ce vei lucra la dezvoltarea propriei semnături sonore, vei lucra cu lectorul la găsirea unui nume de artist, dezvoltarea unei identități de brand și a unui plan de publicitate și expunere în social media, pentru a-ți face cu succes debutul în industria muzicală.
MUSIC PRODUCTION
10 SEPTEMBRIE
29 OCTOMBRIE
ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Pentru detalii despre curs și taxa de participare, înregistrează-te aici!
Pentru cunoștințe noi - în SKVOT. Pentru mai multe informații despre curs și taxa de participare, te rugăm să te înregistrezi.