Workshop MOTION DESIGN | SKVOT

Workshop Live

Online

MOTION DESIGN

Alma Cazacu FREELANCE MOTION DESIGNER CU 14 ANI EXPERIENȚĂ

28 Mai
30 Mai
În cadrul workshopului înveți să navighezi cu încredere interfața complexă a programului Adobe After Effects și să exploatezi toate funcționalitățile sale.
Vei crea efecte vizuale spectaculoase, animații captivante și grafică în mișcare care să te distingă în orice proiect. Pâna la finalul workshopului, vei avea creată de la zero propria ta animație utilizând Adobe After Effects. Învață să implementezi un concept pornind de la brief și să adaptezi stilul de animație pentru diferite cerințe creative. Pregătește-te să îți extinzi creativitatea!
ÎNSCRIE-TE
28 MAI
30 MAI

LECTOR

ALMA CAZACU

+14 ani de experiență în Motion Design & Video Production
Freelancer motion designer în București & Haga
A contribuit la proiecte cinematografice precum „The Cave” și „Love Sick”
Licențiată în Editing & Sound @ UNATC România și Digital Post Production @ National Film and TV School UK
A lucrat pentru branduri precum Enel, Orange, ING, Vodafone, Kozel, National Museum of Art Romania, Fratelli, Teatrul Odeon, Garanti BBVA și multe altele

Cursul ideal pentru tine dacă ești

Motion Designer / Animator începător Vei dobândi noi metode de organizare și planificare a proiectelor, cât și să creezi narațiuni vizuale prin storytelling. Dezvoltă-ți capacitatea de a evalua critic și constructiv propria lucrare.
Creator de conținut / Editor video Învață să implementezi concepte pornind de la brief, cât și cum să utilizezi eficient After Effects. Transformă cerințele clienților în produse finale creative și atractive. Învață să exporți conținutul optimizat pentru diverse platforme.
Ilustrator / Graphic Designer Vei știi cum să (îți) animezi creații grafice, adăugând o nouă dimensiune portofoliului tău. În plus, vei putea evalua cu profesionalism impactul vizual și tehnic al animațiilor, identificând punctele care necesită îmbunătățiri.

Programul

Beneficii la final?

Portofoliu Vei putea adăuga în portofoliul personal un proiect realizat de la 0, împreună cu skill-urile necesare acestui parcurs.
Unelte Dezvoltă o măiestrie avansată în Adobe After Effects, esențial pentru orice profesionist în motion design.
Proceduri Vei știi care sunt pașii prin care poți implementa un brief, inclusiv cum să exporți animația pentru diferite platforme, pregătindu-te pentru provocările profesionale.
Vei face o animație asemănătoare cu aceasta:
Motion Design
28 MAI
30 MAI
Înregistrează-te aici
Înregistrează-te aici
Pentru cunoștințe noi - în SKVOT. Pentru mai multe informații despre curs și taxa de participare, te rugăm să te înregistrezi.