Curs online DEVINO UN MOTION DESIGNER | SKVOT

Curs live online

DEVINO UN MOTION DESIGNER

Alma Cazacu

Freelance Motion Designer
27 AUGUST
24 OCTOMBRIE
Descoperă secretele Motion Design-ului într-un curs practic!
Printr-o abordare interactivă și aplicată, fiecare lecție te va ghida prin proiecte de animație diverse, pornind de la crearea animațiilor de 5 secunde cu text și efecte speciale, și încheind cu un showreel editat cu animațiile realizate la curs. Vei lucra cu shape layers, mattes & masks, și vei învăța să creezi animații complexe cu riguri.

La final, vei avea un portofoliu bogat și un showreel impresionant care îți vor evidenția creativitatea și abilitățile. Pregătește-te să îți duci talentul la nivelul următor!
ÎNSCRIE-TE
27 AUGUST
24 OCTOMBRIE

Cunoaște-ți lectorul:

ALMA CAZACU

Are peste 14 ani de experiență în Motion Design & Video Production
Ca membră a echipei Multimedia Est (București) a contribuit la proiecte cinematografice precum „The Cave” și „Love Sick”
Licențiată în Editing & Sound @ UNATC România și Digital Post Production @ National Film and TV School UK
A lucrat pentru branduri precum Enel, Orange, ING, Vodafone, Kozel, National Museum of Art Romania, Fratelli, Teatrul Odeon, Garanti BBVA și multe altele
Freelancer motion designer în București & Haga
PORTOFOLIUL LECTORULUI

Cursul ideal pentru tine dacă ești

Graphic / Web / UX Designer Perfecționează-ți abilitățile de motion design pentru a aduce interactivitate și dinamism proiectelor tale. Învață să creezi animații captivante și să eficientizezi workflow-ul folosind Adobe After Effects și plugin-uri avansate.
Motion Designer sau Animator începător Lucrează la abilitățile tale tehnice în motion design și adaugă noi dimensiuni portofoliului tău. Învață să utilizezi avansat graph editor-ul și să adaugi easing corect mișcărilor, precum și să creezi și să animezi riguri complexe pentru personaje și obiecte.
Creator de conținut sau editor video Îmbunătățește calitatea și dinamismul conținutului tău video cu animații captivante. Învață să folosești After Effects pentru tranziții spectaculoase, efecte speciale și componente de storytelling, și dezvoltă-ți un portofoliu impresionant cu lucrările tale de animație.

Programul

În cadrul cursului vei face o animație asemănătoare cu aceasta:

LA FINALUL CURSULUI VEI AVEA ÎN PORTOFOLIU:

→ O animație de 5 secunde cu text și figuri geometrice de bază;
→ O animație de 5 secunde cu ilustrații și efecte speciale;
→ O animație complexă de 10-15 secunde pornită de la un storyboard cu 2-3 cadre;
→ O animație de 5-10 secunde cu shape layers, mattes & masks;
→ O animație de 5-10 secunde cu un rig;
→ O animație complexă de 15 secunde pe bază de scenariu, brief și storyboard;
→ Un showreel editat cu animațiile realizate la curs.

Beneficii la final?

Portofoliu Vei adăuga în portofoliul personal: o animație de 5 secunde cu text și figuri geometrice de bază, o animație complexă de 10-15 secunde pornită de la un storyboard cu 2-3 cadre, o animație de 5-10 secunde cu un rig + multe altele.
UnelteVei stăpâni utilizarea avansată a Adobe After Effects și a plugin-urilor relevante, îmbunătățindu-ți eficiența și calitatea lucrărilor printr-un workflow optimizat.
Proceduri Vei știi care sunt pașii prin care poți implementa un brief, inclusiv cum să exporți animația pentru diferite platforme, pregătindu-te pentru provocările profesionale.
DEVINO UN MOTION DESIGNER
27 AUGUST
24 OCTOMBRIE
Înregistrează-te aici
Înregistrează-te aici
Pentru cunoștințe noi - în SKVOT. Pentru mai multe informații despre curs și taxa de participare, te rugăm să te înregistrezi.