BOARD GAME DESIGNER — curs online | SKVOT

Curs live online

BOARD GAME DESIGNER

Florin Purluca

Board Game Designer cu multiple jocuri în portofoliu
28 AUGUST
09OCTOMBRIE

Îți plăcea în copilărie să te joci "Nu te supăra frate?", Monopoly sau Catan? Ai dezvoltat o pasiune pentru boardgames pe care le joci alături de prieteni acasă sau în cafenele de specialitate? Te-ai gândit măcar o dată că ai vrea să faci board game-ul tău?

Atunci ai ajuns unde trebuie, acum ai șansa să dezvolți un board game al tău, de la idee la prototip!

 

Analizează și evaluează idei de jocuri, dezvoltă mecanici inovatoare și creează un prototip fizic, redactează regulamentul și testează-ți propriul board game cu prietenii. Învață cum să îți promovezi jocul și să interacționezi cu editorii, pregătindu-te să faci față provocărilor din lumea publicării.

 

Toate acestea le vei face sub îndrumarea unui lector-mentor cu experiență în domeniu, care a lansat deja două board game-uri și are alte trei în lucru la nivel internațional. Adu-ți pasiunea pentru board games și creativitatea, iar noi îți oferim uneltele și cunoștințele necesare pentru a-ți transforma visul în realitate.

 
Înscrie-te
28 AUGUST
09OCTOMBRIE

DESPRE LECTOR:

FLORIN PURLUCA

Board Game Designer cu multiple jocuri în portofoliu
A creat mai multe jocuri publicate ori care urmează să fie lansate în curând, printre care Saqqara, Sparks, Vânătorii de criptobestii, Rezervația Naturală și Woodland Academy
Autor a multiple romane, colecții de povestiri și un scenariu de bandă desenată
Speaker la Festivalul Internațional „Zilele Jocurilor 2023” din Târgu Mureș
Autorul singurei cărți despre Board Games din România
Premiat la multiple competiții de design de board games

PORTOFOLIUL LECTORULUI

1
Cartea "Board Game - Cum realizezi un joc de la zero!"
2
Saqqara

Cursul ideal pentru tine dacă:

Te joci deja board game-uri Dacă ai deja o pasiune pentru jocurile de societate și îți dorești să-ți dezvolți propriile creații, acest curs este perfect pentru tine. Vei învăța să realizezi prototipuri, să aplici strategii de testare și să explorezi cele mai bune practici din culisele acestei arte. Acesta este pasul tău următor pentru a aduce la viață ideile tale de jocuri de societate.
Ești profesor, psiholog sau trainer Activitatea ta poate să cucerească și mai mult publicul dacă se transformă într-un joc. Învață să-ți îndeplinești obiectivul cu ajutorul unui joc tematic captivant. Descoperă impactul educațional și terapeutic al jocurilor și află strategii de implementare a acestora.
Ești game developer sau game/graphic designer Ai skill-urile de care producătorii de jocuri au nevoie, dar îți trebuie cunoștințe despre tendințele din industrie. Învață să dezvolți un portofoliu diversificat și cum să pitchuiești jocurile tale în interacțiunea cu editorii.

Până la finalul cursului...

VEI FACE CUNOȘTINȚĂ … cu procesele din spatele publicării și promovării unui board game, de la identificarea publicului țintă până la lansarea pe piață. Aceste "inshight"-uri te vor ajuta să navighezi lumea complexă a jocurilor de societate.
VEI EXPLORA … tehnici avansate de board game design și strategie, care te vor ajuta să dezvolți jocuri inovative și originale. Vei pleca de la concept și vei ajunge până la produsul final, fiind capabil să transformi ideile tale în experiențe de joc memorabile și atractive pentru viitorii jucători.
VEI CREA … prototipuri funcționale pentru board game-urile tale lucrând inclusiv cu carton, foarfece, hârtie, carioci și altele. Dobândește abilitatea de a testa și îmbunătăți constant aceste prototipuri, asigurându-te că experiența de joc este așa cum ți-o închipuiai.

Programul

BOARD GAME DESIGNER
28 AUGUST
09OCTOMBRIE
Înregistrează-te aici
Pentru detalii despre curs și taxa de participare, înregistrează-te aici!
Pentru experiențe noi — SKVOT. Pentru mai multe informații despre curs și taxa de participare, te rugăm să te înregistrezi.