GAME DESIGN — curs online | SKVOT

Curs live online

Unreal Engine 5

GAME DESIGN

Ștefan Zamfir

Lead Studio Designer @ Gameloft
29 AUGUST
24 OCTOMBRIE

Ai crescut cu jocuri ca Prince of Persia, Diablo sau SIMS și te-ai întrebat mereu cum ar fi să îți creezi propriul joc? Acum e momentul să afli și să îți transformi ideea într-un prototip de joc - from noob to pro.

Creează un joc cap-coadă, de la gameplay, mecanici de joc sau caractere, până la construcția unui nivel în Unreal Engine 5.

 

Totul în 17 lecții alături de un mentor cu 19 ani de experiență în industria de gaming care te va îndruma până la procesul de pitch al ideii tale.

 
Înscrie-te
29 AUGUST
24 OCTOMBRIE

DESPRE LECTOR:

ȘTEFAN ZAMFIR

LEAD STUDIO DESIGNER @ GAMELOFT
Cu o carieră de 19 ani în industria gaming-ului, Ștefan a ocupat roluri variate, inclusiv game designer, level designer, producer, lead designer și product operations manager
A creat și susținut cursuri de game design pentru studiouri Gameloft din Vietnam, Indonezia și Ucraina, contribuind semnificativ la creșterea acestora
Proiectele sale notabile includ pionieratul genului First Person Shooter cu N.O.V.A./N.O.V.A. 2 și dezvoltarea fizicii realiste în jocurile de racing cu Asphalt 8
A contribuit la revitalizarea renumitului joc Snake pe Nokia 3310

PORTOFOLIUL LECTORULUI

Video Thumbnail
Gangstar New York
Video Thumbnail
Asphalt 8
Video Thumbnail
N.O.V.A. Legacy
Video Thumbnail
N.O.V.A. 2

Alege-ți modul de joc:

Easy - Creează propriul joc Ai o viziune pentru jocul tău, dar nu știi ce să faci cu ea? Pregătește documentația de game design, construiește nivelurile jocului și transmite clar ideea altor membri ai echipei. Pune-ți ideea în aplicare cu ajutorul Unreal Engine 5.
Medium - Prezintă prototipul investitorilor Folosește capabilitățile Unreal Engine 5 și Blueprints pentru a implementa ideea ta de joc. Prototipează idei și mecanici de joc pentru a avea ce arăta investitorilor. Apoi fă un pitch pentru jocul tău.
Hardcore - Glorie și faimă în gamedev Level up your skills și intră direct în industria de gaming! Învață să jonglezi cu toate sarcinile și cerințele de bază pentru un game designer și dă un kickstart carierei tale, fie că vrei să lucrezi într-un studio de gaming sau ești un indie-gamedev.

Earned XP la curs?

The first quest - Documentația tehnicăTransformă-ți ideea de joc într-un proiect pregătit de producție! Începe cu analiza publicului țintă, alege mecanicile și elementele de gameplay și creează documentația tehnică la standardele industriei. GG!
The farming part - Cum creezi un prototip de joc în UnrealIntră în faza de prototipare cu Unreal Engine și termină cursul cu mecanici gata de acțiune și cu un nivel testat. Proiectul tău va fi pregătit de lansare, iar tu vei fi cu un pas mai aproape de a-ți vedea jocul în mâinile altora.
The final boss - Cum proiectezi un nivel de jocAnalizează cele mai de succes jocuri de pe piață și lucrează “hands-on” la construirea unui nivel de joc, plecând de la concept și ajungând la endgame fără să ai parte de niciun rage-quit.

Program

Ce spun studenții?

Simona Andreica:

Mi-a plăcut cursul de Gaming - Level Designer pentru că a fost bine structurat, pe înțelesul meu, și a cuprins bazele necesare pentru inițierea unui nivel de joc. Am apreciat faptul că mi s-a răspuns la toate întrebările de către profesor care a avut răbdarea necesară de a explica tehnicile necesare care au dus la realizarea cu succes a lucrării mele finale. De asemenea, am fost impresionată de profesionalismul și dedicarea profesorului pe tot parcursul cursului. Recomand cu căldură acest curs.

Cătălin Doroftei:

A fost super tare! S-au folosit o grămadă de exemple din jocurile pe care le știm cu toții, ceea ce a făcut totul mult mai interesant și ușor de înțeles. Chiar mi-a plăcut cum au fost explicate conceptele pas cu pas. Deși nu am reușit întotdeauna să pregătesc tema la timp pentru fiecare curs, sesiunile de debugging în echipă au fost mega utile. Am învățat o mulțime lucrând împreună și rezolvând probleme reale.

Sparhat Cosmin-Mihai:

Să știi că mi-a plăcut mult cursul. Totul a fost datorită ție, experienței și răbdării cu care ai predat, Ștefan! Totul a fost f ok. De la teorie până la practică și teme. Well done! Cel mai mult mi-a plăcut partea când învățam ceva nou făcând.

Ionuț - Dragoș Purice:

În cadrul cursului am avut libertatea de a emite orice părere și de a ne urmări interesul de a acumula cât mai multe idei despre tehnicile de level design, cât și despre softurile care facilitează punerea lor în practică.

Vladimir Crupenschi:

Experiența a fost foarte pozitivă pentru mine. Mi-a plăcut, mai ales, că atmosfera a fost foarte stimulantă pentru discuții și întrebări, mai ales din partea celor mai puțin inițiați în artele level design-ului.

Din cursul anterior:

GAME DESIGN
29 AUGUST
24 OCTOMBRIE
ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Pentru detalii despre curs și taxa de participare, înregistrează-te aici!
Pentru cunoștințe noi - în SKVOT. Pentru mai multe informații despre curs și taxa de participare, te rugăm să te înregistrezi.