ILUSTRAȚIE CREATIVĂ CU SADDO — curs online | SKVOT

Curs live online

ILUSTRAȚIE CREATIVĂ CU SADDO

Raul Oprea - SADDO

Ilustrator
03 SEPTEMBRIE
03OCTOMBRIE

DESPRE CURS

Descoperă drumul de la primele schițe până la expoziție și vânzare.

 

Învață de la un ilustrator de succes, cu lucrări prezentate în numeroase expoziții internaționale: cum să negociezi cu clienții, să răspunzi la briefuri editoriale și să testezi culori și texturi pentru a-ți duce viziunea artistică la viață.

 

La finalul cursului îți vei expune ilustrația într-o expoziție alături de colegii de la curs, într-un eveniment exclusiv organizat de Skvot, oferindu-ți oportunitatea de a-ți promova lucrarea într-un cadru profesionist.

 
Înscrie-te
03 SEPTEMBRIE
03OCTOMBRIE

LECTOR:

SADDO - RAUL OPREA

ILUSTRATOR
Fondator al unuia dintre primele colective de artă stradală din România, The Playground
A fost prezentat în numeroase expoziții internaționale și a colaborat cu galerii din orașe precum Berlin, Viena, New York, Los Angeles și Montreal.
Lucrările sale variază de la murale de mari dimensiuni la picturi detaliate și ilustrații comandate pentru branduri și galerii internaționale
A pictat murale în Germania, România, Canada, Bosnia, Thailanda, Maroc, Portugalia
Află mai multe despre Saddo chiar de pe website-ul său

PORTOFOLIUL LECTORULUI

1
ARSENIE - VIAȚA DE APOI - 2023
2
LIL WAYNE, 2023 - ilustrație pentru THE NEW YORKER
3
Portret Yuval Noah Harari
4
BIZZY BANKS & SHAWNY BINLADEN, 2023 - ilustrație pentru THE NEW YORKER
5
Ilustrație pentru THE HOLLYWOOD REPORTER, 2022
6
MURAL VERSAILLES - 2020
7
DARTH VADER - 2019
8
MURAL în LAS VEGAS - 2018

Cursul perfect pentru tine dacă ești:

Pasionat de ilustrație Completează-ți cunoștințele tehnice de ilustrare. Învață cum să-ți adaptezi stilul personal pentru a răspunde cerințelor diverse ale proiectelor și cum să-ți promovezi eficient lucrările.
Ilustrator Creează schițe detaliate și dezvoltă-le în ilustrații finale folosind atât tehnici analogice, cât și digitale, și promovează-ți lucrările pentru a te afirma pe piață.
Artist Freelancer Învață noi tehnici de ilustrare pentru a-ți diversifica portofoliul. Jonglează cu diferite stiluri și medii, aplică corect reglementările legale și de drepturi de autor și negociază eficient cu clienții.
Graphic / Web / UX/UI designer sau Art Director Integrează ilustrarea în proiectele tale. Combină tehnicile tradiționale cu cele digitale și creează design-uri inovatoare pentru a răspunde eficient la briefuri.

Rezultatele cursului

Promovare Pe parcursul celor 7 lecții vei lucra cu ajutorul indicațiilor lectorului la o ilustrație analog completă, care va fi înrămată și expusă în cadrul unei expoziții speciale marca Skvot.
Gestionarea Proiectelor Vei învăța nu doar despre partea creativă, ci și cea tehnică a proiectelor de ilustrație, de la negocierea contractelor până la navigarea prin regulamentele legale și asigurarea drepturilor de autor.
Networking Vei intra în contact direct cu alți artiști și profesioniști din industrie, având oportunitatea să-ți extinzi rețeaua de contacte și să creezi noi colaborări și oportunități în lumea ilustrației și designului.

Program

ILUSTRAȚIE CREATIVĂ CU SADDO
03 SEPTEMBRIE
03OCTOMBRIE
ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Pentru detalii despre curs și taxa de participare, înregistrează-te aici!
Pentru cunoștințe noi - în SKVOT. Pentru mai multe informații despre curs și taxa de participare, te rugăm să te înregistrezi.