Curs live online

Un curs care dă formă carierei tale

Creativitate & tehnică

33 lecții, 20 săptămâni, 6 unități

GRAPHIC DESIGN

Bogdan Gheorghiu

&

Alexandru Aiv

17 OCTOMBRIE 2023
23 FEBRUARIE 2024

DESPRE CURS

Cursul de Graphic Design te ajută să transpui orice idee într-o formă vizuală, combinând principii de formă, culoare, compoziție și creativitate. Acest curs este o oportunitate pentru tine să îți începi cariera în Graphic Design, pe care o poți practica atât de la job, cât și în regim freelance.

 

Alături de 2 lectori cu o experiență vastă în industrie, vei înțelege noțiuni fundamentale de grafică, te vei familiariza cu programele de editare și îți vei adăuga noi skill-uri în CV.

 
Înscrie-te
17 OCTOMBRIE 2023
23 FEBRUARIE 2024

LECTORII TĂI

ALEXANDRU AIV

Senior Art Director
@ VMLY&R COMMERCE
Peste 12 de experiență ca Art Director
Portofoliu variat cu peste 30 de Clienți incluzând: Pepsico (Pepsi, Lipton, Lay's, Doritos), Nestlé (Lion, Nescafe, Maggi, Joe), Molson Coors (Beck's, Stella Artois), PlayStation, Coca Cola, Heineken, City Grill Group (City Grill, Trattoria Buongiorno, Hanul Berarilor), InterContinental, Savoy Hotel Mamaia, Carturesti.

BOGDAN GHEORGHIU

Graphic Designer și Prepress Specialist
@ Michelin
A organizat și a gestionat departamentul de prepress compus din 2 graficieni, 10 operatori DTP, 5 operatori de prepress, 4 operatori CTP (RH Printing)
A organizat și gestionat departamentul de producție tipografică format din 2 graficieni, 3 operatori DTP, 2 operatori Prepress, tipografi + operatori de finisare. (Paragon România)
Licențiat în Marketing la ASE București - Teza de diplomă: "Comunicarea vizuală în marketing și influențarea percepției brandului"

Acest curs e pentru tine dacă ești:

Junior Graphic Designer Dacă ești tânăr, ai înclinații creative și vrei să îți începi cariera în Graphic Design, acest curs te va ajuta să te familiarizezi cu principiile teoretice, cu programele de editare și vei primi tips&tricks de la experți în domeniu.
Freelancer Lucrezi în domeniu corporate sau în domeniul creativ și simți că ai putea avea talent în Graphic Design. Acest curs este ce ai nevoie pentru un start în domeniu și o reconversie profesională mai simplă ca freelancer.
Publicitar / Marketer Acest curs este ideal pentru cei ce lucrează în agenții de publicitate sau în marketing și își doresc să facă tranziția către un job în Graphic Design sau doar să își lărgească aria de cunoștințe.

Program

DUPĂ CURS:

Noțiuni de Graphic Design Vei înțelege principiile fundamentale ale designului grafic și vei știi cum să ilustrezi o idee, să modifici diferite aspecte vizuale cu ajutorul imaginației și programelor de editare.
Programe de Graphic Design Vei avea noțiuni de bază ale programelor de editare folosite de orice Graphic Designer: Illustrator, Indesign și Photoshop. De asemenea, te vom ajuta să înțelegi designul grafic creativ, editarea computerizată (DTP), prepress și fluxul de lucru al documentelor, multimedia creativă: animație/editare audio/video/efecte speciale, AR, modelare 3D, UI/UX.
Început de carieră în Graphic Design În urma cursurilor teoretice și exercițiilor practice, îți vei contura un portofoliu creativ pe care să îl prezinți cu succes în fața clienților și angajatorilor. Vei putea adăuga în CV skill-uri care să profesezi ca Graphic Designer atât la job, cât și în regim freelance.
Progresul tău Știi bazele Illustrator, Indesign și Photoshop.
Progresul tău Știi tips & tricks de la experți în industrie.
Progresul tăuAi skill-uri noi de Graphic Design de adăugat în CV.
GRAPHIC DESIGN
17 OCTOMBRIE 2023
23 FEBRUARIE 2024
Înregistrează-te aici
Înregistrează-te aici
Cămp obligatoriu
Pentru cunoștințe noi - în SKVOT. Pentru mai multe informații despre curs și taxa de participare, te rugăm să te înregistrezi.