Сurs online CREATIVE DIRECTOR | SKVOT

Curs live online

CREATIVE DIRECTOR

Dani Macarie

Creative Director @ Ogilvy
22 APRILIE 2024
12 IUNIE 2024

DESPRE CURS

Explorează îndeaproape lumea unui Creative Director și stăpânește-i arta dezvoltării conceptelor inovatoare și gestionarea cu succes a echipelor creative în 14 sesiuni interactive.

 

Sub îndrumarea lui Dani Macarie, Creative Director cu peste 20 de ani de experiență, îți vei exersa gândirea strategică și vei dezvolta un stil de leadership creativ.

 
Înscrie-te
22 APRILIE 2024
12 IUNIE 2024

LECTORUL TĂU

DANI MACARIE

Creative Director @ Ogilvy
+20 ani experiență și a coordonat echipe de peste 30 de creativi
Jurat pentru unele dintre cele mai prestigioase competiții creative - ADC Europe Awards și Effies
A coordonat campanii de succes pentru unele dintre cele mai mari și cunoscute companii din lume, precum BAT, Heineken, Ford, Nestle, Give Life, Animest, Tarom
Unul dintre cei mai premiați creativi din România. A câștigat D&AD Pencil, Clip, LIA, Golden Drums, Golden Hammers, AdPrints, Ad’Ors și Effies

PORTOFOLIUL LECTORULUI

01. Portfolio
02. Portfolio
03. Portfolio
04. Portfolio
05. Portfolio
06. Portfolio

Cursul ideal pentru tine dacă ești:

Art / Creative Director Care dorește să facă trecerea de la contribuția individuală la un rol holistic de lider creativ.
Copywriter / Designer Care dorește să avanseze în carieră și are nevoie de skill-uri dezvoltate de management creativ si leadership.
Creative Antreprenor Care dorește să înțeleagă toți pașii din planificarea strategică, de la dezvoltarea unui concept creativ memorabil până la implementarea campaniilor de succes.
Marketing Manager Care cunoaște procesele creative și vrea să rămână la curent cu tendințele actuale ale pieței pentru a implementa strategii inovatoare de marketing.

Programul

După Curs:

Hard Skills Vei învăța cum să planifici bugetul și resursele și vei perfecționa modul de lucru cu echipa de creație pentru a motiva, dezvolta și coordona mai bine.
Soft Skills Vei știi cum să oferi feedback constructiv persoanelor creative cu care lucrezi dar și cum să construiești și păstrezi relația cu clientul.
Career Skills Vei face trecerea de la poziția actuală la una de Creative Director și vei primi feedback & recomandări în carieră personalizate din partea lectorului.
PODCAST
Întâlnește-te cu viitorul tău lector și află mai multe despre viitorul AI-ului.
CREATIVE DIRECTOR
22 APRILIE 2024
12 IULIE 2024
Înregistrează-te aici
Înregistrează-te aici
Pentru cunoștințe noi - în SKVOT. Pentru mai multe informații despre curs și taxa de participare, te rugăm să te înregistrezi.